HOMEORGANISATIESECRETARIELE DIENSTVERLENING
REFERENTIES
CONTACT
WATERWEG SUPPORT
TIJDELIJKE PROFESSIONELE SECRETARIELE DIENSTVERLENING
REFERENTIES

Nathalie Blom  (FloraHolland / Manager Concern Communicatie)
Ik kan iedereen Lidy aanbevelen: zeer punctueel, erg attent, prettig in de omgang, proactief en inventief in het oppakken van zaken. Een uitstekende ondersteuner!

Margriet van den Berg  (FloraHolland / Senior Secretaresse Connect)
Ik heb Lidy leren kennen als een prettige collega om mee samen te werken. Lidy is een vrolijke, enthousiaste, dienstverlenende en hulpvaardige collega.

Caner Duman  (Waterschap Hollandse Delta, Manager Beheer en Onderhoud)
Ik heb Lidy ervaren als een serieuze, bekwame secretaresse. Ze heeft zich in korte tijd haar werkomgeving eigen gemaakt en mij volwaardig ondersteund. Een representatieve, slimme dame die ik iedere manager van harte zou aanbevelen.

Leo Keijzer  (FloraHolland, Manager Aanvoer Logistieke Middelen)
Gedurende 6 maanden gewerkt met Lidy (vervanging zwangerschapsverlof). Uitstekende ondersteuning, zekerheid, vertrouwen en een goede aanwinst in élk team. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Ina Tillema  (FloraHolland, Manager Logistiek)
Lidy heeft haar werkzaamheden met heel veel inzet en durf verricht. Haar natuurlijke enthousiasme en organisatievermogen maken haar tot een zeer fijne secretaresse. Vanwege haar hoge empathie was zij zeer goed in staan in de interim periode (vervanging zwangerschapsverlof) de rol van coördinator binnen het secretariaat met daarbinnen ook 3 afdelingssecretaresses goed te vervullen. Zij is een zeer plezierige collega, loyaal en zeer goed passend binnen de cultuur van FloraHolland die ik in elke organisatie van harte kan aanbevelen!

Henk Lammertse  (Exide Technologies / GNB, Algemeen Directeur)

Ik heb Lidy leren kennen als een hardwerkende dame met hart voor de zaak, terwijl dat hart ook nog eens op de goede plek zit.  Een goede combinatie van hard- en soft skills maakt Lidy tot een gedreven management assistente. Met name haar talent voor organiseren, haar attentheid en niet aflatende werklust maakt het voor mij mogelijk haar bij een ieder die een (tijdelijke) management assistente nodig heeft van harte aan te bevelen!


HOMEORGANISATIESECRETARIELE DIENSTVERLENINGREFERENTIESCONTACT